Paranoia vagy sem, döntsétek el ti!

2013.03.14 21:08

Pár perce kértem a fater segítségét, hogy a neten segítsen megvenni a jegyemet Pesttől Stuttgartig a visszaútra, mivel a kisbuszos fickóval nem tudok visszajönni, ő túl későn ér be Stuttgartba, ahonnan nekem még mennem kell egy órát. 

Közben telefonált épp a mutter, és mondta neki, hogy hívjál már vissza 5 perc múlva, most vesszük meg a jegyet. Erre a mutter elkezdett neki mesélni, és közben a fater fel is állt mellőlem, hogy ne halljam, ami esetleg kizűrődik a telefonból. Pár perc után letette a telefont, majd olyan szöveggel jött, hogy most nem tudjuk megvenni a jegyet visszafele, mert G-nek odabent egyeztetnie kell a főnökével valamiről, (G-nek ez a szabadsága már február eleje óta le van egyeztetve a kórházban, de mindegy, nem tudom mit kell ezen még egyeztetni) de legkésőbb szombat este meg tudjuk beszélni a dolgokat. Majd közli, hogy ő egész héten nem tudott G-vel beszélni, és sajnálja, de a hétvégén majd megbeszéljük a dolgokat. 

Egész héten nem tudtam G-vel beszélni= nem mesélte el még nekem, hogy már nem akar téged, mint au-pairt, még szerencse, hogy telefonált, különben 70€-t költöttél volna el a semmiért!